Производство

Бодликавата жица е изработена од мека цинкова жица со едноставно вртење кое се состои од два искривени нишки обвиткани еден преку друг.

Области на употреба:

  • за обезбедување на оградите на земјоделските и индустриските земјишта
  • дополнителна бариера над мрежести огради
  • за да се спречи пристапот
  • употреба во домаќинството
  • земјоделството.
дијаметар на жица од 1.8/2 и 2.2мм