Секогаш имаме за цел да ви обезбедиме квалитетна услуга


Благодарение на огромното искуство што го стекнавме и нашите логистички центри лоцирани на клучни точки во регионот, можеме веднаш и ефективно да одговориме на барањата и барањата на нашите клиенти. Благодарение на нашата локација, ги извршуваме нашите испораки во најкус рок и со најсоодветен метод за нашите клиенти.

Сопствен транспорт

Обезбедуваме првокласна услуга со сопствена логистичка мрежа од 16 возила што ја имаме воспоставено во одредени региони дома и во странство.


Логистика Скопје

Магацински простор во Куманово заедно со производствената линија за мрежи.

 

Логистика Куманово

Магацински простор во Скопје