Сила и издржливост на кои можете да им верувате


МЕТАЛ НЕТ од својот почеток на 1998 се постави како прогресивна, успешна фирма, поврзана со металската индустрија сервирајќи разни полу и финални метални производи на големо и мало во Македонија и на Балканот. 

Притоа, фокусирани со посебна грижа за задоволството на секоја група од своите потрошувачи со соодветно складирање на производите, транспорт и дистрибуција до крајниот потрошувач, како и доработка и сечење на лимови и профили по барана должина со линија за надолжно сечење на лим од котур и плазма з сечење на профили и носачи по должина.

Освен големата гама на метални производи што ги нудиме, познати сме и по производство наоградни мрежи, бодликава жица, биговано плетиво како и слитување и ребрување на лим преку нашите партнери.

Располагаме со два објекта и тоа магацински простор во Куманово заедно со производствената линија за мрежи и еден магацин во Скопје.

Обезбедуваме првокласна услуга со сопствена логистичка мрежа од 16 возила што ја имаме воспоставено во одредени региони дома и во странство.

Благодарение на нашата напредна логистичка мрежа во опслужените региони и квалитетот што го нудиме во нашите услуги, ние сме претпочитани од многу национални и меѓународни компании.

Цели и принципи


Да се ​​даде потребната вредност и важност на прашањата поврзани со животната средина, при работа и безбедноста на работниците, како и квалитетот на производите и услугите.

Како семејна компанија да продолжиме да бидеме семејство кое се проширува и расте од ден на ден со нашите млади, динамични и добро опремени вработени, покрај нашите искусни менаџери и експерти.

Не загрозувајќи ги нашите морални и духовни вредности. Во рамките на правилата за комерцијална етика;

Да соработуваме без дискриминација во земјата и надвор од границите на државата.

Да ги постигнеме и продолжиме да ги остваруваме нашите цели со нашите бескомпромисни принципи.

840

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

136

ПРОДУКТИ

421

ИЗВОЗ ВО ЗЕМЈАТА

1000

ТОНИ ПРОДАЖБА

Сопствена логистичка мрежа

Благодарение на огромното искуство што го стекнавме и нашите логистички центри лоцирани на клучни точки во регионот, можеме веднаш и ефективно да одговориме на барањата и барањата на нашите клиенти. Благодарение на нашата локација, ги извршуваме нашите испораки во најкус рок и со најсоодветен метод за нашите клиенти.