840

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

136

ПРОДУКТИ

421

ИЗВОЗ ВО ЗЕМЈАТА

1000

ТОНИ ПРОДАЖБА

Цели и принципи


Да се ​​даде потребната вредност и важност на прашањата поврзани со животната средина, при работа и безбедноста на работниците, како и квалитетот на производите и услугите.

Како семејна компанија да продолжиме да бидеме семејство кое се проширува и расте од ден на ден со нашите млади, динамични и добро опремени вработени, покрај нашите искусни менаџери и експерти.

Не загрозувајќи ги нашите морални и духовни вредности. Во рамките на правилата за комерцијална етика;

Да соработуваме без дискриминација во земјата и надвор од границите на државата.

Да ги постигнеме и продолжиме да ги остваруваме нашите цели со нашите бескомпромисни принципи.

Палета на производи

Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur. Mauris accumsan, massa non consectetur condimentum, diam arcu tristique nibh, nec egestas diam elit at nulla. Suspendisse.

Наши партнери и соработници

Благодарение на нашата напредна логистичка мрежа во опслужените региони и квалитетот што го нудиме во нашите услуги, ние сме претпочитани од многу национални и меѓународни компании.